Eén vertrouwd adres voor al je verzekeringen

Of je nu gaat samenwonen of verhuizen, een nieuwe loods bouwt of voor jezelf wil beginnen, een auto koopt of een reis gaat maken: Onderling Verzekerd is al ruim 100 jaar de verzekeraar en tussenpersoon bij jou in de buurt die ervoor zorgt dat alles goed verzekerd is. Echt betrokken, eerlijk advies en zónder winstoogmerk. Neem vrijblijvend contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.


Direct iemand aan de lijn

Bij ons krijg je gelijk een klantadviseur aan de lijn als je belt. Waar vind je dat nog? Op verzekeringsgebied hebben wij alles onder één dak. Ook hypotheekadvies! Dus wat er ook gebeurt, je hebt aan één aanspreekpunt genoeg.


Eerlijk verzekeringsadvies

Wij verdiepen ons in jouw wensen, mogelijkheden en dromen en kijken verder dan de voor de hand liggende oplossingen. Want jij bent uniek en jouw woon-, leef- en werksituatie is dat ook. Daarom adviseren we welke risico’s je het best wel kunt verzekeren en welke risico’s je eventueel zelf kunt opvangen. Zo betaal je alleen wat voor jou nodig is.

Een hogere waardering na schade

Bij schade staan we voor je klaar. En hoe: na een schadeafhandeling geven klanten ons zelfs een hoger cijfer dan daarvoor, maar liefst een 8,8! Je zou bijna gaan hopen op schade… Schade meld je gemakkelijk via de website of telefonisch. Op onze schadepagina lees je wat je van ons mag verwachten als je ooit schade hebt.

Onderling verzekeren: een begrip

Wij zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Onderling verzekeren is een eeuwenoud begrip. Met elkaar geld inleggen om met elkaar de schadelast te betalen zonder dat er iemand rijk van wordt. Dit gegeven is verweven met ons dna. Dat is waar we voor staan en waar we elke dag vol enthousiasme voor aan de slag gaan.