Gratis verzekeringscheck

Is uw verzekering nog up-to-date? Een vraag die niet iedereen met een volmondig ‘ja’ kan beantwoorden vandaag de dag. Doorgaans sluiten we onze verzekeringen af bij de aanschaf van een nieuw huis, als men gaat samenwonen of na het boeken van een reis. Het betekent echter niet dat de verzekering automatisch met u meegroeit.

Door de jaren heen verandert er stiekem meer dan u denkt. Uw kinderen gaan een extreme sport beoefenen of wellicht uit huis. En wat dacht u van alle apparatuur en wellicht nieuwe designmeubels die u heeft aangeschaft? Al deze zaken zijn van invloed op uw verzekering. En het is toch zonde om er na een incident of ongeluk achter te komen dat u niet voldoende verzekerd bleek te zijn? Maar ook als u verzekerd blijkt te zijn voor iets dat u allang niet meer heeft!

Wij helpen u dit te voorkomen door samen al uw verzekeringen door te lopen. Zo bepalen we samen of en hoe het beter kan. Het resultaat: u bent weer voor de juiste zaken verzekerd en kunt met een gerust hart door met de dingen die er écht toe doen. En met onze pakketkorting tot maar liefst 10% bent u nog voordelig uit ook.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor een gratis verzekeringscheck. Dat kan bij u aan de echte keukentafel, maar ook aan de digitale keukentafel tijdens een videogesprek. Dichtbij en vertrouwd, zoals u van ons gewend bent.