Onderling met Elkaar: Onderlinge Opschoondag

Op zaterdag 17 september is het World Cleanup Day. Daarom gaan de medewerkers van Onderling Verzekerd gewapend met een grijper en vuilniszak de straat op om rommel op te ruimen in Zegveld. Helpt u ook mee?!

In 2022 is het initiatief Onderling met Elkaar in het leven geroepen om onze maatschappelijke betrokkenheid kracht bij te zetten. Eerder dit jaar werkten we een middag in de (moes)tuin van Thomashuis Zegveld. In mei bezochten we Moestuin de Haar samen met 12 ouderen van zorgcentrum de Rijnhoven uit Vleuten. En op 17 september steken we de handen uit de mouwen om Zegveld weer een stukje schoner te maken.

Om een zo groot mogelijke impact te maken, nodigen we inwoners van Zegveld van harte uit om aan te sluiten bij dit initiatief. Wij zorgen (in samenwerking met de gemeente Woerden) voor grijpers, vuilniszakken en handschoenen. Natuurlijk is er een kopje koffie of thee met wat lekkers als u start en dankzij Coop Bremmer een versnapering als u klaar bent. U bent vanaf 10.00 uur welkom, het is natuurlijk vrij om wat later te starten. De materialen dienen uiterlijk om 13.00 uur te worden ingeleverd.

Datum:       Zaterdag 17 september
Tijd:             10.00 – 13.00 uur
Waar:           Middenweg 7, Zegveld (Kantoor Onderling Verzekerd)

Wilt u erbij zijn? Meld u dan vóór woensdag 14 september aan via onderstaand formulier.