Sluit gemakkelijk online uw reisverzekering af

Op vakantie gaan; de afgelopen jaren geen vanzelfsprekendheid, maar nu kan het eindelijk weer. Lekker snuffelen in reisgidsen of websites van reisaanbieders afstruinen. De voorpret is heerlijk! Vooral als u een (doorlopende) reisverzekering heeft. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd kunt gaan genieten op vakantie en kunt u zich lekker bezig houden met de leuke kant ervan.

Gemakkelijk online afsluiten

Heeft u nog geen (doorlopende) reisverzekering? Onderling Verzekerd maakt het u als bestaande klant makkelijk: via onze website sluit u deze snel en gemakkelijk af. U vult uw gegevens en gewenste dekking in en u kunt met een gerust hart de koffers gaan pakken.

Kies de juiste dekking

Natuurlijk is het verstandig goed na te denken over de juiste dekking. Is een annuleringsverzekering aan te raden? Is het verstandig om sportuitrusting mee te verzekeren? Hoe zit het met medische kosten in het buitenland? Wij zetten de meest gestelde vragen over de reisverzekering voor u op een rijtje. zo weet u in een handomdraai wat voor u de beste dekking biedt.