Uw Fietsverzekering

Doorlopende verzekering

De Doorlopende Fietsverzekering heeft een looptijd van een jaar. Bij het sluiten van de verzekering betaalt u een jaarpremie. Na een jaar ontvangt u automatisch een verlengingsvoorstel.

Drie- of vijfjaars verzekering

U kunt ook kiezen voor een fietsverzekering met een vaste periode, namelijk drie of vijf jaar. Dat betekent dat u de premie voor die periode in een keer bij aanvang van de verzekering vooruit betaalt. Neem met ons contact op als u hier meer informatie over wilt.

Of u nu een nieuwe of gebruikte fiets heeft, bij Onderling Verzekerd bent u aan het juiste adres voor een complete verzekering tegen een scherpe premie. Ook uw gebruikte fiets kunt u bij Onderling Verzekerd verzekeren. In dat geval is de aanschafprijs het verzekerde bedrag.

Indien u twijfelt over onder meer de juiste dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt als gevolg van de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een online verzekering.

Gerust de weg op

Op wat voor fiets u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij Onderling Verzekerd is uw fiets daarom altijd goed verzekerd.

Schade aan anderen

Met de Fietsverzekering verzekert u uw fiets tegen schade die u veroorzaakt aan anderen of andermans spullen. Vallen er spullen van uw fiets? En veroorzaken die schade bij een ander? Ook dan kunt u op ons rekenen. Dat geldt ook bij schade door uw fiets aan een ander motorrijtuig van uzelf.

Verzekerd bij uitlenen

De fiets die u verzekert staat op uw naam. We gaan er vanuit dat u de vaste berijder bent. Toch bent u ook verzekerd als u uw fiets eens een keertje uitleent aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan uw zus, partner of buurman. Ook dan vergoeden we dus de eventuele schade aan anderen of spullen van anderen.

Uw fietsverzekering nog completer

Wilt u ook uzelf en uw passagiers verzekeren tegen letselschade? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft veroorzaakt? Met onze aanvullende verzekeringen maakt u uw Fietsverzekering nog completer. Uw verzekeringsadviseur bij Onderling Verzekerd vertelt u graag welke bij uw situatie past.

Snel & zorgvuldig

Heeft u schade aan uw fiets? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.