Uw kortlopende reisverzekering

Lekker vakantie vieren of een mooie reis maken, dat doet u voor uw plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met onze reisverzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. Onderling Verzekerd biedt de ideale reisverzekering die u zelf geheel passend kunt maken aan uw persoonlijke wensen. Op die manier heeft u altijd een op uw lijf geschreven reisverzekering, compleet met een verrassend scherpe premie. Onvoorziene kosten, zoals extra reis- en verblijfkosten, zijn standaard meeverzekerd. Ook schade aan logiesverblijven is standaard gedekt. U kunt de verzekering uitbreiden met onder andere dekkingen voor bagage, medische kosten in het buitenland, ongevallen en hulp voor uw vervoermiddel.

Reisverzekering absoluut géén overbodige luxe!

Helaas zijn er nog steeds vakantiegangers die geen reisverzekering afsluiten of een reisverzekering afsluiten zonder dekking voor Medische kosten. Het is een groot misverstand dat deze dekking niet nodig is. Veel Nederlanders zijn hierdoor met financiële tegenvallers teruggekomen van vakantie. Klik hier voor meer informatie over de belangrijkste misverstanden over zorg- en reisverzekeringen én hulp in het buitenland.

Ons advies: Sluit een reisverzekering af en verzeker ALTIJD de module medische kosten mee!

Online een premie berekenen en eventueel afsluiten kan via onderstaande button. U bent verzekerd overeenkomstig pakket/combinatie B.

Indien u twijfelt over onder meer de juiste dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt als gevolg van de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een online verzekering.

Annuleringsverzekering (kortlopend)

Door omstandigheden kunt u gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als u al vertrokken bent kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met onze annuleringsverzekering bent u goed verzekerd tegen deze kosten.

Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten

Via onderstaande link kunt u eenvoudig online de premie van uw kortlopende annuleringsverzekering berekenen en de verzekering afsluiten.

Schade melden

Soms is het nodig om al tijdens de reis hulp te vragen. Bijvoorbeeld als u eerder dan gepland terug moet, onverwachts in het buitenland in een ziekenhuis bent opgenomen of als u bent gestrand met uw auto. Neem dan contact op met de alarmcentrale van Allianz Global Assistance. Dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: +31(0)20 – 592 92 92.

Alarmcentrale van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider op het gebied van hulpverlening. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,5 miljoen auto’s. De Alarmcentrale van Allianz Global Assistance behoort tot de internationale Allianz Global Assistance Group.

Allianz Global Assistance is actief in 36 landen. Daarbij maken zij gebruik van een wereldwijd netwerk van 400.000 professionele hulpverleners. Deze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Omdat Allianz Global Assistance ruime ervaring heeft met de hulpverlening aan reizigers en vrijwel altijd de weg weet op uw plaats van bestemming, zijn ze in staat snel hulp te bieden. Hulp is altijd binnen handbereik. Of het nu gaat om een levensreddende actie, een geduldig oor of direct contact met een Nederlands sprekende arts.