Uw Mobiele apparatuurverzekering

Vaker dan u denkt, bent u onderweg met waardevolle spullen. Denk aan een laptop, tablet, smartphone of navigatiesysteem. Erg handig natuurlijk, maar beseft u ook hoe kwetsbaar en kostbaar dit soort mobiele apparaten zijn? Als er iets gebeurt met uw mobiele apparatuur, kan uw financiële schade snel oplopen. Alle reden dus om te zorgen voor een goede verzekering. De Mobiele Apparatuurverzekering van Onderling Verzekerd biedt uitkomst. Met de Mobiele Apparatuurverzekering zijn uw portable apparaten het hele jaar door wereldwijd verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. De dekking geldt alleen buitenshuis, ook voor woon- en werkverkeer

Eigen risico

In geval van beschadiging worden de reparatiekosten vergoed. Bij verlies of diefstal wordt de oorspronkelijke aankoopprijs vergoed. Behalve wanneer de dagwaarde lager is dan 50% van de nieuwwaarde. Er is een eigen risico van toepassing.

Premie

U bent tegen een scherpe premie in één keer voor al uw kostbare portable apparaten verzekerd. Extra dure spullen wilt u natuurlijk extra goed verzekerd hebben. Daarom vragen we u om artikelen die u voor € 250 of meer heeft gekocht, gespecificeerd op te geven. Apparatuur met een aankoopprijs onder de € 250 hoeft u niet gespecificeerd op te geven. De minimum jaarpremie bedraagt € 60 exclusief kosten en assurantiebelasting.

In het kort

Voor al uw mobiele apparatuur

Een nieuwe telefoon. De laptop of computer. Het zijn spullen die u regelmatig gebruikt. Met de Mobiele apparatuurverzekering van Onderling Verzekerd is uw mobiele apparatuur goed verzekerd.

Verzeker wat u lief is

U kiest zelf wat u verzekert. Uw spullen zijn verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

Altijd een passende vergoeding

Als er iets gebeurt met uw verzekerde eigendom, en u heeft schade, dan vergoeden we dat. U krijgt bijvoorbeeld de reparatiekosten. Of een vergoeding om het voorwerp te kunnen vervangen. Hoeveel de vergoeding is, is afhankelijk van de waarde die u verzekerd heeft. Dat is meestal de nieuwwaarde: het bedrag dat nodig is om het voorwerp nieuw te kopen.

Overal ter wereld

U bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook als u uw mobiele apparatuur meeneemt op reis of buitenshuis gebruikt. Een geruststellend idee. Voor sommige spullen – zoals schilderijen en elektronische apparatuur – geldt de verzekering alleen in huis. Maar, als u die spullen verhuist of naar een reparateur brengt, kunt u ook op ons rekenen.

Snel & zorgvuldig

Heeft u schade aan uw mobiele apparatuur? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Persoonlijk antwoord

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.

Inhoud mobiele apparatuurverzekering

In onderstaande tabel kunt u eenvoudig de inhoud van de mobiele apparatuurverzekering zien

Mobiele apparatuur verzekering
Overal ter wereld verzekerdja
Schade aan uw mobiele apparatuurja
Verlies door diefstal, kwijtraken of vernietigingja
Schade of verlies door een gebrek aan uw mobiele apparatuurja
Waardevermindering door schade of verliesja
Schade of verlies terwijl uw mobiele apparatuur (tegen betaling) werd gebruikt door iemand andersja