Uw Motorverzekering

Toch even dat paaltje over het hoofd gezien? Of werd u verrast door het gladde wegdek? Een ongelukje in het verkeer is zo gebeurd. Dan is het van belang dat u uw motor goed verzekerd  heeft. Wie met een motor aan het verkeer deelneemt, is wettelijk verplicht zich te verzekeren. Uw motor kunt u bij Onderling Verzekerd op drie verschillende manieren verzekeren.

1. W.A. (Wettelijke aansprakelijkheid)
2. W.A. + Beperkt Casco
3. W.A. + Volledig Casco (All Risk)

Aanvullende dekkingen zijn: rechtsbijstand, ongevallen opzittenden.

Op wat voor motor u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Bij Onderling Verzekerd is uw motor daarom altijd goed verzekerd.

Met de Motorverzekering verzekert u uw motor tegen schade die u veroorzaakt aan anderen of andermans spullen. Vallen er spullen van uw motor? En veroorzaken die schade bij een ander? Ook dan kunt u op ons rekenen. Dat geldt ook bij schade door uw motor aan een ander motorrijtuig van uzelf.

De motor die u verzekert staat op uw naam. We gaan er vanuit dat u de vaste berijder bent. Toch bent u ook verzekerd als u uw motor eens een keertje uitleent aan iemand anders. Bijvoorbeeld aan uw zus, partner of buurman. Ook dan vergoeden we dus de eventuele schade aan anderen of spullen van anderen.

Wilt u ook uzelf en uw passagiers verzekeren tegen letselschade? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft veroorzaakt? Met onze aanvullende verzekeringen maakt u uw Motorverzekering nog completer. Uw Onderling Verzekerd adviseur vertelt u graag welke bij uw situatie past.

Heeft u schade aan uw motor? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen vergoeden. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Betalen we geen schadevergoeding? Dan laten we het verzoek altijd door twee schadebehandelaars beoordelen. Zo kunnen ze van elkaar controleren of het besluit over de vergoeding zorgvuldig, redelijk en goed onderbouwd is.

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.