Uw Uitvaartverzekering

Een overlijden: vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken. Een goede uitvaartverzekering neemt de nabestaanden in dat geval veel zorg uit handen en voorkomt financiële problemen.  De kosten voor een uitvaart zijn de laatste jaren explosief gestegen. Het is dan ook verstandig eens na te denken over een uitvaartkostenverzekering. Kom gerust langs of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om de uitvaartkostenmeter online in te vullen.

Een uitvaartverzekering is een zogenaamd complex product, waarvoor wij van de verzekeringsmaatschappij geen beloning ontvangen voor het adviseren en bemiddelen. Voor het afsluiten van een uitvaartverzekering brengen wij eenmalig een bedrag voor advieskosten in rekening. Daarnaast betaalt u een geringe vergoeding voor onze dienstverlening en jaarlijkse (onderhouds-)kosten.

Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen of met het uitvaartcentrum.

Een overlijden; vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken. Een uitvaartverzekering neemt de nabestaanden in dat geval veel zorg uit handen en voorkomt financiële problemen.  Dan is het een geruststellend idee dat u verzekerd bent. Met de Uitvaartverzekering van Onderling Verzekerd.

Komt iemand te overlijden? Dan laten we u zo snel mogelijk weten hoeveel we kunnen uitkeren voor uw begrafenis of crematie.

Heeft u een vraag over de uitvaartverzekering? Neem gerust contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan u uit.