Zorgverzekering voor het gezin

Als u een brandverzekering bij Onderling Verzekerd heeft lopen, hebben wij goed nieuws voor u. Onderling Verzekerd heeft voor haar leden een collectief (mantel-)contract afgesloten met CZ Zorgverzekeringen.
Op de toch al voordelige premie van CZ krijgt u als lid 2,5% korting op de basisverzekering en 5% korting de aanvullende verzekering. De korting geldt ook voor uw partner en inwonende kinderen. Bent u lid en zelfstandige of ondernemer dan krijgt u 3,5% korting op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering.

Wilt u uw voordeel berekenen? Ga dan naar de site van CZ Zorg. U kunt gebruik maken van de korting door het collectiviteitsnummer in te vullen. Voor particulieren is dat 002365820 en voor ondernemers 002376148.

Ook hebben wij een collectief contract afgesloten voor bedrijfsrelaties van Onderling Verzekerd. Dit ‘collectief’ (MKB-mantel) is voor ondernemers (+ werknemers) , ZZP’ers, zelfstandigen en agrariërs met hun gezinsleden. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor.

Premie overzicht SOM collectief 2020

Pakketvergelijker SOM 2020

Premie overzicht MKB 2020

Pakketvergelijker MKB 2020

De zorgverzekering is er om financiële zorg weg te nemen. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook.

Heeft u een vraag over de vergoeding? Is iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan u uit.

Als u een brandverzekering bij Onderling Verzekerd heeft lopen krijgt u als lid korting op de toch al voordelige premie van CZ: 2,5% op de basisverzekering en 5% op de aanvullende verzekering. De korting geldt ook voor uw partner en inwonende kinderen.

Zorgverzekering zorgbewustpolis Natura Select, Zorg-op-maatpolis Natura of Zorgkeuze-polis Restitutie

In onderstaande tabel kunt u eenvoudig de inhoud en de verschillen zien tussen de Zorgverzekering zorgbewustpolis Natura Select, Zorg-op-maatpolis Natura en Zorgkeuze-polis Restitutie

Zorgbewust-polis Natura SelectZorg-op-maatpolis NaturaZorgkeuze-polis Restitutie
PremieLagerGemiddeldIets meer
Berichten van CZAlleen per
e-mail
Per post of per
e-mail
Per post of per
e-mail
Vergoeding bij een gecontracteerde zorgverlener100%100%100%
Vergoeding bij een NIET-gecontracteerde zorgverlenerMaximaal 70% van het afgesproken tariefMaximaal 75% van het afgesproken tarief100% van de nota tot een redelijke marktprijs
Uw keuze voor een extra eigen risicoGéén
of € 500
Géén
€ 100
€ 200
€ 300
€ 400
of € 500
Géén,
€ 100
€ 200
€ 300
€ 400
of € 500