Zorgverzekering

Als u een brandverzekering bij Onderling Verzekerd heeft lopen, hebben wij goed nieuws voor u. Onderling Verzekerd heeft voor haar leden een collectief (mantel-)contract afgesloten met CZ Zorgverzekeringen.

Met ingang van 1 januari 2023 is wettelijk bepaald dat er geen collectiviteitskorting meer op de basisverzekering mag worden gegeven. Voor de aanvullende verzekeringen mag dit nog wel. Daarom krijgt u als lid 5% korting op de aanvullende verzekeringen. Dat is prettig naast de toch al voordelige premie van CZ. De korting geldt ook voor uw partner en inwonende kinderen. Bent u lid en zelfstandige of ondernemer dan krijgt u 10% korting op de aanvullende verzekering.

Wilt u uw voordeel berekenen? Ga dan naar de site van CZ Zorg voor particulieren en naar de site van CZ Zorg Ondernemers.

2023

Pakketoverzicht SOM Collectief

Premie overzicht SOM collectief 2023

Premie overzicht MKB collectief 2023

Pakketoverzicht MKB en LTO collectief 2023

Pakketvergelijker 2023nt gebruik maken van de korting door het collectiviteitsnummer in te vullen. Voor particulieren is dat 002365820 en voor ondernemers 002376148.

De zorgverzekering is er om financiële zorg weg te nemen. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een jongerendekking of 50+ dekking.

Verwacht u fysiotherapie nodig te hebben? Op een enkele uitzondering na wordt fysiotherapie niet verzekerd uit de basisverzekering. Wij kunnen u echter aanvullende pakketten aanbieden met een verschillend aantal behandelingen.

Maakt u gebruik van alternatieve geneeswijzen zoals bijvoorbeeld acupunctuur of osteopathie? Dan kan het zinvol zijn om hiervoor een aanvullende verzekering af te sluiten. Wij kunnen samen met u kijken wat het beste bij uw situatie past.

De kosten voor een (half)jaarlijkse tandartscontrole zijn vaak nog te overzien. Maar is er een aanvullende behandeling nodig zoals een wortelkanaalbehandeling of een kroon, dan kunnen de kosten flink oplopen! Wij kijken samen met u of het in uw situatie zinvol is tandartskosten mee te verzekeren.

Uit onderzoek blijkt dat de kosten voor een beugel liggen tussen de € 2.000,- en  € 3.000,-  Verwacht u voor uw kinderen binnenkort kosten te moeten maken voor een beugel dan kijken wij graag met u naar de mogelijkheden dit te verzekeren. (In veel gevallen geldt er een wachttijd van 1 jaar)

Als u een brandverzekering bij Onderling Verzekerd heeft lopen krijgt u als lid korting op de toch al voordelige premie van CZ: 2,5% op de basisverzekering en 5% op de aanvullende verzekering. De korting geldt ook voor uw partner en inwonende kinderen.

Heeft u een vraag over de vergoeding? Is iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op. We leggen het graag persoonlijk aan u uit.

Zorgverzekering Zorgbewustpolis, Zorg-op-maatpolis of Zorgkeuzepolis

In onderstaande tabel kunt u eenvoudig de inhoud en de verschillen zien tussen de polissen.

Zorg
bewust
polis
Zorg-op-maatpolisZorg
keuze
polis
PremieLagerGemiddeldIets meer
Berichten van CZAlleen per
e-mail
Per post of per
e-mail
Per post of per
e-mail
Vergoeding bij een gecontracteerde zorgverlener100%100%100%
Vergoeding bij een NIET-gecontracteerde zorgverlenerMaximaal 70% van het afgesproken tariefMaximaal 75% van het afgesproken tarief100% van de nota tot een redelijke marktprijs
Uw keuze voor een extra eigen risicoGéén
of € 500
Géén
€ 100
€ 200
€ 300
€ 400
of € 500
Géén,
€ 100
€ 200
€ 300
€ 400
of € 500