Podcast Onderling Verzekerd

U heeft het vast wel gelezen op onze website: ‘Onderling Verzekerd. Dichtbij en Vertrouwd’ Maar wat betekent dit precies? Dat laten we zien en horen in de Podcast van Verbond van Verzekeraars onder leiding van Generatie Z-expert, spreker en influencer Laura Bas. Onze collega’s Harold en Nancy vertellen alles over wie we zijn en wat we doen en dat we verder kijken dan premies. Een inspirerende, persoonlijk en vooral diepgaand gesprek met een vleugje humor.

Persoonlijke ervaringen

In de podcast komt naar voren hoe Harold en Nancy zelf de verzekeringswereld zijn ingegaan. Hoe één situatie in ieder eigen jeugd er toe heeft geleid dat ze beide een carrière hebben waarin ze zich inzetten voor het helpen van anderen.

Het belang van klantgerichtheid en persoonlijke aandacht

Daarnaast komt er in de podcast naar voren wat klantgerichtheid voor ons betekent en het belang van persoonlijke aandacht. Dat er oog is voor u als persoon, gezin of bedrijf. Het wordt duidelijk dat we het belangrijk vinden om snel en persoonlijk reageren en een luisterend oor te bieden aan getroffen klanten. Ook wordt duidelijk dat we onze ogen niet sluiten voor de gemeenschap, maar juist een actieve bijdrage willen leveren.

Wilt u de podcast beluisteren? Klik hier.