Rookmelderactie overweldigend succes

Vanaf 1 juli dit jaar moet in elke woning op elke verdieping een rookmelder hangen. 

Bij Onderling Verzekerd vinden we het een goede zaak dat mensen door deze maatregel veiliger zullen wonen. Daarom hebben we een kortingsactie opgezet, waarbij  leden konden profiteren van maar liefst 50% korting op hoogwaardige rookmelders. Deze actie liep storm! De animo voor de aanbieding was vele malen hoger dan voorgaande vergelijkbare acties. Binnen één dag waren de beschikbaar gestelde rookmelders uitverkocht. Vanwege het enorme succes is het budget voor de actie verdubbeld. Desondanks waren alle rookmelders binnen 48 uur uitverkocht. Geweldig dat er zo enthousiast is gereageerd!

Alternatieven

We begrijpen dat er mensen achter het net hebben gevist en teleurgesteld zijn. Aangezien we zuinig met uw premiegeld omgaan, hebben we besloten de actie niet nogmaals te verlengen. Als kleine pleister op de wond, kunt u de geselecteerde rookmelders alsnog met 10% korting bestellen via de actiepagina www.brandpreventiewinkel.nl/onderlingverzekerd. Op deze webpagina staan afbeeldingen en beschrijvingen van de twee typen rookmelders waaruit kan worden gekozen. Nadat de keuze is gemaakt, de gevraagde gegevens zijn ingevuld en de bestelling online is betaald, krijgt de besteller de rookmelders binnen 3 à 4 werkdagen per post thuisbezorgd, inclusief een handleiding voor montage en gebruik.

Een tweede alternatief dat wij kunnen bieden is een optische rookmelder met een accuduur van vijf jaar. Deze kunt u tegen kostprijs (€ 13,-) aanschaffen, de winkelwaarde ervan is € 15,-. Heeft u daar interesse in? Neem dan even contact met ons op via klant@onderlingverzekerd.nl of (030) 677 16 96 / (0348) 69 17 77.

De juiste plaats en het juiste aantal

Op rookmelders.nl vind u de handige rookmelderwijzer die u helpt te bepalen hoeveel rookmelders u dient op te hangen en op welke plek u dat het best kunt doen. Deze website is een initiatief van Brandweer Nederland en de Nederlandse Brandwonden Stichting.