Word lid en bespaar geld

Samen inleggen, samen profiteren

Lid zijn van Onderling Verzekerd betekent samen inleggen en samen profiteren. Het jaar 2021 was een goed jaar! Dankzij een lagere schadelast, lagere bedrijfskosten en hogere beleggingsresultaten werd een positief bedrijfsresultaat behaald. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is daarom besloten een premierestitutie van 5% aan onze leden uit te keren.

Alle leden ontvangen bericht over de hoogte van de premieteruggave. Met het oog op het milieu en om bewust om te gaan met premiegelden, is het grootste deel van de berichtgeving digitaal verstuurd. Vanzelfsprekend worden leden zonder geregistreerd e-mailadres per post geïnformeerd.

Directeur Harold Eggenkamp is blij dat de premieteruggave dit jaar weer mogelijk is. “Met deze premieteruggave kunnen we laten zien wat het betekent om lid te zijn van een onderlinge verzekeraar. Het blijft bijzonder dit met elkaar te bereiken en samen te profiteren. Daar zijn we trots op!”

Nog geen lid? Neem dan contact met ons op en sluit vandaag nog een ‘brandverzekering’, zoals een woonhuis-, inboedel- of inventarisverzekering bij ons af en profiteer mee.