Goed hypotheekadvies. Onderling Verzekerd regelt het voor u.

Het concept van coöperatieve dienstverlening is doorgetrokken naar het financiële advies. In 2009 is daarvoor de Onderlinge Advies BV opgericht. Onderling Verzekerd werkt hier nauw mee samen. Een uniek concept van goed advies en een prima financieel product voor de juiste prijs.

Onderlinge Advies werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn productieafspraken gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een objectief advies. De adviseur van Onderlinge Advies gaat in het grote aanbod altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. Het belang van u als klant, staat daarbij centraal.

Uiteraard voldoet de ervaren adviseur van Onderlinge Advies aan alle deskundigheidseisen. Of het nu om een hypotheek, pensioen of verzekering gaat. Onderlinge Advies staat voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal!

Ook voor een overlijdensrisicoverzekering kunt u terecht bij de adviseur van Onderlinge Advies. Een overlijdensrisicoverzekering biedt financiële zekerheid voor uw nabestaanden. Zij ontvangen eenmalig een bedrag. Dit bedrag bepaalt u zelf bij het afsluiten van de verzekering. Aan een overlijdensrisicoverzekering is altijd een looptijd verbonden. De verzekering keert uit, als u binnen de looptijd overlijdt. Uiteraard kunnen wij u deskundig adviseren welke verzekering het beste bij u past. Het te verzekeren bedrag kan bijvoorbeeld worden afgestemd op de hoogte van uw hypotheek. Er kunnen ook andere overwegingen een rol spelen om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. U kunt dan denken aan de situatie waarbij  u samen met een compagnon een eigen bedrijf heeft. Een overlijdensrisicoverzekering is een ‘complex product’, waarvoor wij van de verzekeringsmaatschappij geen beloning ontvangen voor het adviseren en bemiddelen. Voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering brengen wij eenmalig een bedrag voor advieskosten in rekening.

Als u behoefte heeft aan een financieel advies of hierover meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

    Graag komen wij met u in contact om te informeren of u interesse heeft in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarvoor komen we graag bij u langs, want agrarische verzekeringen bespreken we bij voorkeur bij u aan tafel.