Goed hypotheekadvies. Onderling Verzekerd regelt het voor u.

Ook voor hypotheekadvies kunt u bij ons terecht.

Onderling Verzekerd werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiële instelling zijn productieafspraken gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een objectief advies. De adviseur van Onderling Verzekerd gaat in het grote aanbod altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. Het belang van u als klant, staat daarbij centraal.

Uiteraard voldoet onze ervaren adviseur aan alle deskundigheidseisen. Of het nu om een hypotheek, pensioen of verzekering gaat. Onderling Verzekerd staat voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal!

Ook voor een overlijdensrisicoverzekering kunt u terecht bij onze adviseurs. Een overlijdensrisicoverzekering biedt financiële zekerheid voor uw nabestaanden. Zij ontvangen eenmalig een bedrag. Dit bedrag bepaalt u zelf bij het afsluiten van de verzekering. Aan een overlijdensrisicoverzekering is altijd een looptijd verbonden. De verzekering keert uit, als u binnen de looptijd overlijdt. Uiteraard kunnen wij u deskundig adviseren welke verzekering het beste bij u past. Het te verzekeren bedrag kan bijvoorbeeld worden afgestemd op de hoogte van uw hypotheek. Er kunnen ook andere overwegingen een rol spelen om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. U kunt dan denken aan de situatie waarbij  u samen met een compagnon een eigen bedrijf heeft. Een overlijdensrisicoverzekering is een ‘complex product’, waarvoor wij van de verzekeringsmaatschappij geen beloning ontvangen voor het adviseren en bemiddelen. Voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering brengen wij eenmalig een bedrag voor advieskosten in rekening.

Als u behoefte heeft aan een financieel advies of hierover meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

    Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Daarvoor komen we graag bij u langs, maar natuurlijk is dit ook mogelijk via een videogesprek.