Goed verzekerd agrarisch ondernemen. Onderling Verzekerd regelt het voor u.

Ondernemen is risico lopen. Als ondernemer weet u dat als geen ander. Maar bent u zich ook bewust van de impact van die risico’s? Het correct inschatten is vaak een tijdrovende zaak waar specialistische kennis voor nodig is. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Om te kunnen bepalen welke verzekeringen nodig zijn om de bedrijfs- continuïteit te beschermen komt onze adviseur naar uw bedrijf toe voor een inventarisatie. Deze inventarisatie bestaat uit een gesprek met u, een rondleiding door het bedrijf en een analyse van de verzekeringen die u al heeft. Dit betekent: veel van uw bedrijf zien en veel van uw bedrijf weten. De risicosituatie is bij geen twee bedrijven hetzelfde. U kunt denken aan een landbouwwerktuig- en tractorverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, aansprakelijkheids-/milieuschadeverzekering en een verzekering voor gebouwen / inventaris / opruimingskosten / bedrijfsschade.

Deskundig en onafhankelijk advies

Onze ervaren adviseurs voldoen aan de wettelijke deskundigheidseisen en beschikken over de benodigde diploma’s. Wij staan voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal!

    Graag komen wij met u in contact om te informeren of u interesse heeft in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarvoor komen we graag bij u langs, want agrarische verzekeringen bespreken we bij voorkeur bij u aan tafel.