Uw zakelijke verzekeringen regelt u bij Onderling Verzekerd!

Ondernemen is risico lopen. Als ondernemer weet u dat als geen ander. Maar bent u zich ook bewust van de impact van die risico’s? Het correct inschatten is vaak een tijdrovende zaak waar specialistische kennis voor nodig is. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Om te kunnen bepalen welke zakelijke verzekeringen nodig zijn om de bedrijfscontinuïteit te beschermen komt onze adviseur naar uw bedrijf toe voor een inventarisatie. Deze inventarisatie bestaat uit een gesprek met u, een rondleiding door het bedrijf en een analyse van de verzekeringen die u al heeft. Dit betekent: veel van uw bedrijf zien en veel van uw bedrijf weten. De risicosituatie is bij geen twee bedrijven hetzelfde. U kunt denken aan een aansprakelijkheidsverzekering, een verzekering voor uw bedrijfsauto, gebouwen en inventaris, een rechtsbijstands-, ziekteverzuim- of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

De goedkoopste verzekering kan onvoordelig uitpakken

Een verzekering moet passen bij het risico dat afgedekt moet worden. Een dure verzekering is een verzekering waar u wel premie voor betaalt maar die u niet nodig heeft. Een dure verzekering is ook een verzekering die goedkoop lijkt, maar niet precies past bij het risico dat u loopt. In dat geval betaalt u wel premie maar keert de verzekering juist als het nodig is niet (of niet voldoende) uit. Ons uitgangspunt: verzekeren is niet altijd de beste oplossing. Soms is het verstandiger om een risico te vermijden of te verminderen. Wij kijken hier bewust naar en adviseren u hierover.

Deskundig en onafhankelijk advies

Onze ervaren adviseurs voldoen aan de wettelijke deskundigheidseisen en beschikken over de benodigde diploma’s. Wij staan voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal!

Graag komen wij met u in contact om te informeren of u interesse heeft in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarvoor komen we graag bij u langs, want zakelijke verzekeringen bespreken we bij voorkeur bij u aan tafel.